dissabte, 13 de desembre del 2008

Temps de carxofes


Comencen a arribar les primeres carxofes, de moment una mica cares, però de ben segur que d'aquí a uns dies hauran baixat de preu.
Us proposo un plat de tastet fàcil, original i bo: carxofes amb parmesà i vinagre de mòdena.

Només es necessita carxofa, un tros de parmesà i una ampolleta de xarop de vinagre de mòdena.
De les carxofes, que es serviran crues, només se n'aprofita el cor, que tallarem a trossos molt petits. Els col·locarem a sobre d'un plat i hi ratllarem formatge de parma per sobre (o l'enpolsinem de formatge de parma ratllat). després el decorem fent una espiral amb el vinagre de mòdena i... ja està!
Recordeu que les carxofes es tornen negres de seguida. Per tant, o bé el feu bastant a prop de l'hora de menjar o bé hi poseu molt parma perquè no es noti.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada